Demény László vagyok. Klímaszerelő, villanyszerelő.

Korábban 20 évig fuvarozással, logisztikával foglalkoztam, irodai környezetből, vezető pozícióból váltottam a klímás szakmára.

Mindig az Ügyfél hosszútávú érdekét kerestem, legfontosabb célként a minőség javítását tűztem ki. Klímásként is ezzel a szemlélettel dolgozok, a legjobb megoldást keresem Megrendelőm részére, minden berendezésre úgy tekintek, mintha én is abban a helységben élnék, vagy dolgoznék. Annyi időt foglalkozok az Ügyféllel és a géppel, amennyi szükséges ahhoz a végeredményhez, amelynek én is örülök. Egyértelművé vált, hogy az alaposságom több időt igényel annál, mint amennyit általában a klímás cégek kalkulálnak egy kedvezőnek látszó vállalási díj mellett végzett telepítésére vagy karbantartásra. Ezért lettem vállalkozó, hogy ne korlátozzanak mások döntései, hogy megfelelő anyagokat és eszközöket használhassak, hogy kizárólag annyi munkát vállaljak, olyan határidő és díjazás mellet, amely lehetővé teszi a minőségi, alapos, szakszerű szolgáltatást.

Minden megrendelőmnek azt adom, amit magam is várok egy szakembertől, aminek én is örülnék.
Kizárólag Minőségi-Alapos-Szakszerű munka a jó munka.
Az a célom, hogy évek múlva is örömmel üdvözöljük egymást.

Mert nem mindegy, hogyan mondjuk: Jó lesz ez így... vagy inkább: Így lesz ez jó! Hívjon bizalommal, ha Ön is hasonlóan gondolkodik! Én megyek személyesen, nem ismeretlen szerelőket enged be az otthonába.

Mindig az Ügyfél hosszútávú érdekét kerestem, legfontosabb célként a minőség javítását tűztem ki. Klímásként is ezzel a szemlélettel dolgozok, a legjobb megoldást keresem Megrendelőm részére, minden berendezésre úgy tekintek, mintha én is abban a helységben élnék, vagy dolgoznék. Bővebben >>

06-30/555-4114

klima@demenyklima.hu

www.demenyklima.hu